helkama fat jopo 8v 26"

jopo on nyt F-A-T! Fat jopo on jopo-perheen uusin, reilusti läskimpi jäsen. Musta, läski ja katu-uskottava Fat jopo kääntää katseet. Pyörä alle ja taakse jäävät lumi, muta ja hiekka. Erittäin tuhdit 26-tuumaiset renkaat pitävät alustalla kuin alustalla. jopomaisen rento ajoasento sopii niin kaupunkikruisailuun kuin vauhdikkaampaan ajoon.

h.869€

helkama jopo50 1v 24"

jopo 50 on samanaikaisesti perinteinen ja päivitetty – alkuperäistä 1960-luvun muotokieltä kunnioittava juhlavuoden malli. Rungon muotoilussa on haettu aitoa peltirunkofiilistä. Myös värit ovat sataprosenttisesti kuin alkuperäisissä. Laatu ja kestävyys ovat vahvasti nykypäivää. Sympaattinen valinta vannoutuneelle jopo-fanille!

h.445€

helkama jopo3 3v 24"

Koko kansan klassikko on saatavilla myös kolmivaihteisena versiona! Pyörässä on uusi, alkuperäisen jopon muotoilua mukaileva runko. Kauttaaltaan mustat renkaat ovat tyylikäs kontrasti kirkkaille väreille. Valitse väriksi turkoosi tai fuksia – vai miltä tuntuisi kruisailla kokomustalla jopolla?

h.549€

helkama jopo 1v 24"

Klassinen 24 tuuman jopo on Pohjoismaiden suosituin polkupyörämalli! Sen suosio pyöräilijöiden keskuudessa vain kasvaa. jopolla ajelu on letkeää puuhaa! Korkea ohjaustanko mahdollistaa reilun säätövaran myös pituussuunnassa. Erimittaiset fillaristit 136 cm:stä yli 190 cm:iin saavat nauttia mukavasta ajoasennosta. Suosikkifillari on saatavana useassa eri värissä, ja nyt myös kaksivärisenä!

h.445€

helkama jopo 1v 20"

Oikea koko jokaiselle jopoilijalle! 20-tuumaisilla renkailla varustettu versio koko kansan suosikista sopii yli 120 cm pitkälle fillaristille. Tyylikäs menopeli on loistovalinta jo itsenäisesti kurvailevalle nuorelle pyöräilijälle. Perinteinen jalkajarru on turvallinen perusvaruste. Tarjolla on kolme jopomaisen tyylikästä värivaihtoehtoa: turkoosi, musta ja ihana fuksia.

h.369€

helkama jopo 1v 16"

Muistatko, millä pyörällä opettelit ajamaan? Monelle suomalaiselle vastaus on pikku­jopo tai joponen. Ja taas vanhat mukavat muistot tulevat mieleen. Letkeä pikku-jopo on nyt saatavana neljässä pirteässä värissä. Näihin fillareihin on helppo ihastua. Laatu kestää taatusti nuoremmille sisaruksille!

h.329€

helkama jopo 1v 12"

Kaikkein pienin jopo kaikkein pienimmille jopoilijoille! Tukipyörät auttavat saamaan kiinni pyöräilyn ideasta. Muistatko, millä pyörällä itse opettelit ajamaan? Monelle suomalaiselle vastaus on pikku-jopo tai joponen. Ja taas vanhat mukavat muistot tulevat mieleen. 12” jopo saatavilla pirteissä väreissä!

h.299€

helkama kulkuri 28"

Klassinen Kulkuri on erinomainen valinta vaivattomaksi kaupunkipyöräksi. Saat huippuedullisesti taattua Helkama-laatua, jota on kevyt ajaa ja käsitellä. Käsijarrun lisäksi pyörässä on jalkajarru. Huoletonta kyytiä ja hyvältä näyttää!

3 vaihteinen TARJOUS 349€

7 vaihteinen TARJOUS 449€

helkama kaunotar 28"

Klassinen Kaunotar on luotettava kumppani niin työmatka-ajoon kuin vapaa-ajan retkille. Saat huippuedullisesti taattua Helkama-laatua, jolla on ilo ajella. Käsijarrun lisäksi pyörässä on jalkajarru. Huoletonta kyytiä ja hyvältä näyttää!

3 vaihteinen TARJOUS 349€

7 vaihteinen TARJOUS 449€

helkama cs7 7v 28"

Naisten CS7 on citypyörän sporttinen versio, joka vie perille vauhdilla. Pyörässä on jämäkästi jarruttavat etulevyjarrut ja seitsemän vaihdetta. Säädettävällä ohjainkannattimella voit säätää ohjaustangon itsellesi sopivaksi. Pyörä on saatavana kauniin lilana, kolmella eri runkokorkeudella.

h.669€

helkama cs7 7v 28"

Vaihdatko mieluummin maisemaa vähän nopeammin? Astetta sporttisempi napavaihteinen katukiituri CS7 vie perille vauhdilla. Säädettävällä ohjainkannattimella voit säätää ohjaustangon itsellesi sopivaksi, ja etulevyjarruilla pysähdyt jämäkästi liikenteen vilskeessä.

h.669€

helkama xs26.1 24v 26"

Alumiinirunkoinen XS26.1 on rengaskooltaan 26-tuumainen terhakka maasturi, joka on kuin kotonaan metsässä ja mutkittelevilla poluilla. Laadukas tekniikka, joustokeula ja kevyt rakenne tuovat mukavuutta kovaankin ajoon. Valittavanasi on kaksi runkokorkeutta, joten pyörä on erinomainen valinta myös junioripyöräilijälle.

h.599€

helkama xs29.2 24v 29"

Isompaa rengaskokoa kaipaavalle maastoharrastajalle sopii alumiinirunkoinen XS29.2. Maasturissa on nimensä mukaisesti 29″ renkaat ja reilusti suorituskykyä. Pyörä tarjoaa kevyttä kyytiä metsässä ja töyssyisillä hiekkapoluilla. Saatavilla kolme runkokorkeutta.

h.649€ TARJOUS 449€

Helkama Ainotar

1 vaihde jalkajarrulla 28" renkaat

h.519€

Maisema vaihtuu mukavasti yksivaihteisellakin Ainottarella. Pyörä on väriltään maukkaan punainen. Ainottaressa on tuttu ja turvallinen jalkajarru sekä Shimanon yksivaihteinen vaihteisto. Kepeää menoa vailla huolia!

Helkama Ainotar

3 vaihdetta jalkajarrulla 28" renkaat

h.629€

Jos tykkäät ajella naisellisesti kukkamekko lepattaen, Ainotar on nappivalinta! Näppärä etukori ja hameverkko tulevat pyörän vakiovarusteina.

Helkama Ainotar

7 vaihdetta jalkajarrulla 28" renkaat

h.709€

Punainen Ainotar rullaa kevyesti 40 mm renkailla ja seitsemällä vaihteella. Näppärä etukori ja hameverkko tulevat pyörän vakiovarusteina.

Helkama Oiva

1 vaihde jalkajarrulla 26" leveät renkaat

h.549€

Vanhanajan tunnelmaan pääsee varmimmin Oivan 1-­vaihteisen mallin ryhdikkäässä kyydissä. Oiva on oivallinen menopeli kaupunkiin ja kiireettömille pyöräpiknikeille. Luotettavaa ja äärettömän tyylikästä kyytiä!

Helkama Oiva

3 vaihdetta jalkajarrulla 26" leveät renkaat

h.669€

Klassikko Oiva on saanut tekniikkaansa ja muotoiluunsa uutta särmää. Kolmivaihteinen Oiva on oivallinen menopeli kaupunkiin ja kiireettömille pyöräpiknikeille. Oivassa on Shimanon vaihteisto, kirkas LED-valo ja käsijarrun lisäksi perinteinen jalkajarru. Luotettavaa ja huipputyylikästä kyytiä!

Helkama Oiva

7 vaihdetta jalkajarrulla 26" leveät renkaat

h.729€

Helkaman klassikosta Oivasta on saatavilla myös seitsenvaihteinen malli. Oiva on oivallinen menopeli kaupunkiin ja kiireettömille pyöräpiknikeille. Oivassa on Shimanon vaihteisto, kirkas LED-valo ja käsijarrun lisäksi perinteinen jalkajarru. Luotettavaa ja huipputyylikästä kyytiä!

Helkama Aino

1 vaihde jalkajarrulla 26" leveät renkaat

h.549€

Historia on aidoimmin läsnä Helkama Ainossa, jossa on vain yksi vaihde – se vie aina eteenpäin!

Helkama Aino

3 vaihdetta jalkajarrulla 26" leveät renkaat

h.669€

1920-luvun tunnelmaa henkivässä Ainossa yhdistyy menneen ajan arvokkuus ja moderni tekniikka. Klassinen mustaa ja kultaa yhdistelevä leidi on luotettava kulkuväline kaupungin kaduille ja sunnuntaiajelulle. Ainon kolme Shimanon vaihdetta, jalkajarru, näppärä napadynamo ja LED-valo lisäävät ajomukavuutta ja turvallisuutta. Klassinen hameverkko, matala jalannostokorkeus ja ylevän pysty ajoasento sopivat kaikkein tyylitietoisimmallekin daamille.

Helkama Aino

7 vaihdetta jalkajarrulla 26" leveät renkaat

h.729€

Klassikkopyörä Aino henkii menneen ajan arvokkuutta lokasuojiin ja vanteisiin maalattuja kultaraitoja myöten.