tunturi matrix 20" 3v

Oikean kokoisella pyörällä on lapsen mukavaa pyöräillä niin pihoilla kuin puistoteillä. Tunturi Matrixin runko on matala, joten lapsen on sitä on helppo käsitellä. Ajoasento on pysty, jonka ansioista lapsen on myös helpompaa havannoida muu liikenne. Kolmivaihteinen Tunturi Matrix 20? on varustettu joustohaarukalla, joka vaimentaa maaston epätasaisuuksia. Jalkajarrun lisäksi pyörä on varustettu etulevyjarrulla. Tunturi Matrix 20″ 3-v sopii 110-125 cm:lle lapselle.

h.299€

tunturi bomber 26" 7v

Alumiinirunkoinen nuorten maastopyörä 26-tuuman renkailla, joka sopii mainiosti niin koulumatkoille kuin metsäpoluille. Tunturi Bomber 26″ 7-v on varustettu seitsemällä vaihteella, joita on helppo käyttää ohjaustangon kädensijasta. Joustohaarukka vaimentaa maaston epätasaisuuksia. Vauhdin pysäyttää tasaisesti jalkajarru sekä edessä oleva hydraulinen levyjarru. Matala runko tekee pyörästä helposti käsiteltävän. Pyörän voi varustella lokasuojilla, lukolla ja tavaratelineellä. Tunturi Bomber 26″ 7-v sopii noin 135-160 cm pituiselle.

h.610€

nishiki durango 26"

Polkaise matkaan Nishiki Fatbike Durangolla, jos kaipaat vaihtelua tavanomaisille maastopyörälenkeille. Kauden uusi Nishiki Durango 26″ Fatbike sopii haastavaankin maastoon. Fatbikella voit polkea hiekalla, lumessa tai liukkailla kallioilla. Leveiden renkaiden pito on erinomainen. Ominaisuutensa vuoksi se on suosittu pyörä myös ympärivuotisessa ajossa. Nishikin fatbike Durangossa on Schwalbe Jumbo Jim 26×4.0 tuuman renkaat. Keveyttä pyörään tuo alumiinirunko- ja etuhaarukka. Sram NX 11 -voimansiirto ja tehokkaat Shimano hydrauliset levyjarrut takaavat luotettavia ajokilometrejä.

h.939€

nishiki durango 24"

Nishikiltä on saatavilla myös nuorten fatbike. Leveiden renkaiden ansiosta pyöräily sujuu metsäpoluilla, asvalttiteillä, hiekalla, lumessa tai vaikkapa kallioilla. Pyörässä on matala runko, joten lapsen on sitä helppo käsitellä. Alumiinirunko tuo keveyttä ja tehokkaat hydrauliset levyjarrut toimivat säällä kuin säällä.

h.729€