KTM Ultra Sport 12v

Suosikkimalli kunnollisella voimansiirrolla, säädettävällä keulalla ja tyylikkäällä värillä. Ei ihme, että Ultra Sport on yksi myydyimmistä malleista vuodesta toiseen.KTM UltraViime vuonna uusittuun runkoon on Sport mallissa yhdistetty Shimano Deore M6100 vaihteet ja Rockshox Judy Silver ilmakeula. Matala ja pitkä runko yhdistettynä loivempaan keulakulmaan tekee pyörästä vakaan ja hauskan ajettavan maastossa. Rungon sisäiset vaijeriviennit tekevät pyörästä viimeistellyn paketin.Shimano Deore M6100 1×12Luotettavaa ja varmaa toimintaa kaikkiin olosuhteisiin. Yhdelle eturattaalle optimoidut komponentit tekevät ajamisesta ja huollosta yksinkertaisempaa. Deore kampisarjan ratas on 34-hampainen ja 12-vaihteisessa pakassa välityksiä riittää 10-51 rattailla.Rockshox Judy Silver Air RL TK Q 100Laadukas peruskeula ilmajousella ja ohjaustangosta säädettävällä lukituksella. Mustat liukuputket tekevät ulkonäölle ihmeitä.

1399,00 €

KTM Wild Speed Disc 9-v 26″

KTM Wild Speed 26″ Disc on tyylikäs ja suosittu nuoriso maastopyörä! Uudistunut Wild Speed on nyt saatavilla 9-vaihteisena ja Tektron hydraulisilla levyjarruilla. Schwalben Black Jack renkaat viimeistelevät mahtavan paketin.

649,00 €

INSERA CLASSIC 1V, MIESTEN

Leppoisan mukava jalkajarrullinen ja yksivaihteinen miestenpyörä.(kuvasta poiketen, musta pyörä ja kullanvärinen teippaus)

h.249€

Insera Eliminator 20” 3-Vaihteinen

Upea 20” poikien pyörä, jossa on 3vaihdetta ja joustohaarukka, joka pehmentää menoa sekä antaa pyörälle katuuskottavuutta. Pysty ajoasento, jalkajarru sekä tehokas levyjarru edessä tuovat turvallisuutta pyöräilyyn.

h.329€

Nykyaikainen ja laadukas 24″ citypyörä tytöille. Huolettomat napavaihteet, vankka alumiinirunko ja hyvä ajoasento. Turvallinen jalkajarru takana ja V-jarru edessä. Tyylikäs valkoinen väri.

3v h.329€

7v h.399€

Insera Cindy 20″ 3v ja 1v

Jokaisen pikku prinsessan unelma. Pirteän violetti ulkonäkö kääntää katseet maanteillä. Turvallinen jalkajarru ja helppokäyttöinen Shimano Nexus 3 vaihteisto tai shimano 1v.

1v h.249€

3v h.289€

Insera Lizard 20″ 3v

Nuorten poikien sporttinen alumiinirunkoinen joustohaarukkainen pyörä, jossa turvallinen jalkajarru sekä edessä levyjarru. Varusteena myös lokasuoja.

h.299€

tunturi grace

Elegantti citypyörä, jossa on mukava ajoasento ja matala runkomalli. Etukori ja tavarateline helpottavat tavaroiden kuljettamista. Vakiovarusteina mm. paristovalaisin ja lukko.

h.699€

tunturi bomber

Vapaa-aikaan ja koulumatkoille sopiva Bomber 24” 7-vaihteinen tarjoaa kunnon dirt-tyyliä myös nuoremmille kuskeille. Pyörässä on joustohaarukka, mekaaninen levyjarru ja jalkajarru. Varusteltu lokasuojilla ja lukolla. Pyörä sopii 125-140 cm henkilölle.

h.599€

Nishiki Yukon tarjoaa maastopyöräilyn parhaita paloja jo 20″ rengaskoossa. Shimanon hydrauliset levyjarrut ja Shimano Altus 8 vaihteet sekä kendan 2,6″ leveät renkaat erottavat Yukonin normaaleista 20″ peruspyöristä. Yukonilla kelpaa jo ajella ihan kunnon maastolenkkejä. Ajajan vähimmäispituus noin 110 cm.

h.399€

nishiki durango 24"

Nishikiltä on saatavilla myös nuorten fatbike. Leveiden renkaiden ansiosta pyöräily sujuu metsäpoluilla, asvalttiteillä, hiekalla, lumessa tai vaikkapa kallioilla. Pyörässä on matala runko, joten lapsen on sitä helppo käsitellä. Alumiinirunko tuo keveyttä ja tehokkaat hydrauliset levyjarrut toimivat säällä kuin säällä.

h.779€