Helkama FE8 on Shimanon E7000 mottorilla ja 418Wh akkukapasiteetilla
varustettu sähköfatbike. Alumiinirunko, tehokkaat hydrauliset levyjarrut sekä Schwalben Jumbo Jim 100-559 renkaat. Shimano E7000 60Nm moottoriShimano BT-E8014 akkuShimano E7000 näyttöSaatavilla runkokoko 18″. Helkaman Hangon tehtaalla valmistettu sähköpyörä on luotettava kumppani matkakaveriksi ympäri vuoden eri olosuhteissa.

ovh.2699€ TARJOUSHINTA.1999€


Helkama FE12 on sähköfätti Shimanon EP8-moottorilla ja huikealla 85 Nm:n
väännöllä. Kompakti, tehokas ja tyylikäs sähköfat on saatavilla
jäykkäkeulaisena tai Manitou Mastodon Comp 100 mm -joustohaarukalla.
Suuresta akkukapasiteetista riittää virtaa pidemmillekin
pyöräseikkailuille. Helkama FE12 -sähköfatpyörässä on avustustasot
Boost, Trail ja Eco — ne tarjoavat jokaiseen tilanteeseen sopivan tehon.

H.4399€

Helkama FE10 on sähköfatbike, jossa on vääntävä ja erittäin
energiatehokas Shimano Steps E7000 -moottori sekä osittain integroitu
akku. Kevyt, 2,8 kilogramman moottori mahdollistaa tavallista
maastopyörää vastaavan tuntuman. Moottori on tarkoitettu vaativaan
maastoajoon selviytymään reitillä olevista juurista ja kivistä ja näin
sopii fatbike-pyörään mainiosti. Helkama FE10 -fatbikessä on
kymmenvaihteinen Shimano Deore -vaihteisto sekä Shimanon hydrauliset
MT200-levyjarrut.

H.3299€

Suosittu Helkama FE12 -sähköfatbike, jossa on Manitou-etujousitus,
Shimanon tehokas EP8-moottori, järeä 630 Wh:n akkukapasiteetti sekä
runkoon integroitu DRL-päivävalo. FE12 on monipuolinen sähköfatbike,
joka tarjoaa nautinnollisia ajoelämyksiä muun muassa lumessa ja
hiekalla.

H.4999€

Tunturi eMAX ME on monikäyttöinen sähköpyörä, joka
tarjoaa huipputason ajokokemuksen erityisesti vaativissa
maasto-olosuhteissa. Kevyt alumiinirunko ja laadukas täysjousitus takaavat pehmeän kyydin maastossa kuin maastossa. Täydellinen valinta seikkailunhaluisille maastopyöräilijöille!Pyörässä Shimano STEPS EP801 -sähkömoottorin ansiosta ajat vaivattomasti myös erittäin mäkisillä reiteillä. Tehokkaat jarrut varmistavat turvallisen ajon nopeassa vauhdissa tai liukkailla teillä. Shimanon 630 Wh:n akku, joka mahdollistaa pyörän pitkän toiminta-ajan ja nopean latausajan.

H.4499€

Tunturi eMAX FullFat on monikäyttöinen sähköpyörä,
joka tarjoaa huipputason ajokokemuksen erilaisissa olosuhteissa. Kevyt
alumiinirunko ja laadukas täysjousitus takaavat pehmeän kyydin maastossa
kuin maastossa. Täydellinen valinta seikkailunhaluisille
maastopyöräilijöille!Pyörässä Shimano STEPS EP6 -sähkömoottorin ansiosta pyörän ajotuntuma on tasainen ja luonnollinen. Tehokkaat jarrut
varmistavat turvallisen ajon nopeassa vauhdissa tai liukkailla teillä.

H.5299€

KTM Macina Team 793 sähkömaastopyörä Boschin Performance CX Gen.4
tekniikalla ja 85Nm väännöllä. CrossCountry-tyypin maastopyöränä se sopii varsinaisen maastossa ajamisen lisäksi mainiosti myös
yleissähköpyöräksi arkikäyttöön.Muhkean akkukapasiteetin (750Wh) myötä ajomatkoihin tulee pituutta japääset tutkimaan uusia reittejä lähialueiden ulkopuolelta.

H.4099€

KTMBoschin Performance CX Gen.4 tekniikalla ja 85Nm väännöllä varusteltu KTM Macina Team 691 hurmaa tyylikkäällä ulkonäöllään ja
monipuolisuudellaan. CrossCountry-tyypin maastopyöränä se sopii
varsinaisen maastossa ajamisen lisäksi mainiosti myös yleissähköpyöräksiarkikäyttöön.Muhkean akkukapasiteetin (625Wh) myötä ajomatkoihin tulee pituutta japääset tutkimaan uusia reittejä lähialueiden ulkopuolelta. Toimintasädeyhdellä latauksella eMTB-avustuksella n. 75km*, pienemmillä kaupunkiolosuhteisiin paremmin soveltuvilla avustustasoilla kilometrejä kertyy helposti toistasataa.

H.4299€

KTM Macina Kapoho-sarjan pikkuveli pistää hanttiin isommilleen ja on
monelta osin todella varteenotettava sähkötäysjoustomaastopyörä.Aivan kuten muutkin KTM eMTBtäysjoustot, Kapoho 7973 luottaa myös toimintavarmaan ja vääntävään Boschin Performance CX moottoriin (85Nm) ja uuteen SMART SYSTEMS-teknologiaan. Mahtavalla 750Wh akulla varustettupyörää mahdollistaa pidemmätkin pyörälenkit toimintasäteen ollessa n. 80km yhdellä latauksella.

H.5499€

KTM Macina MiniMe 261 S/35cm 9-v

26″ KTM e-bike nyt myös nuorisolleKTM Macina MiniMe 261 26″ renkailla! Laadukas ja hiljainen Bosch Performance Gen.3 e-MTB moottorilla, jossa 65Nm vääntö. Integroitu 500Wh powertube akku. Helppokäyttöisestä Bosch Intuvia näytöstä seuraat ajodataa näppärästi. Shimanon hydrauliset levyjarrut sekä vaihteistona Shimano Alivio M3100-9. Joustokeulana on Rockshoxin Judy silver 80mm.

2999,00 €

Helkama XE9 on näppärä yleissähkömaastopyörä 29-tuuman renkailla. Sähkömaasturi sopii sekä asfaltille että maastopoluille. Sopivasti lisävarusteltuna XE9 toimii erinomaisesti myös työmatka-ajoon.

Helkama XE9 -mallin moottorina toimii laadukas ja varma Shimano StepsE6100 tehokkaalla 60 Nm:n väännöllä. Shimanon kompakti ja kevyt moottori on suunniteltu reagoimaan nopeasti, mikä lisää turvallisuutta liikenteessä. Vauhdin huuman pysäyttää tarpeen vaatiessa tehokkaat Shimanon hydrauliset levyjarrut. Suntourin XCM -etujousto pehmentää matkan varrella eteen tulevat töyssyt.

H.2699€

Helkama XE12 on sähkömaastopyörä, jonka menoa vauhdittaa Shimanon
tehokas EP801-moottori. Yksityiskohtana on runkoon integroitu upea
DRL-päivävalo. Minimalistisen sporttinen runkomuotoilu ja laadukkaat komponentit takaavat nautinnolliset ajelut niin maastossa kuin kaupungissa.

H.4649€

Helkama FSE12 on Suomessa suunniteltu ja Hangossa valmistettu täysjousitettu sähkömaastopyörä.

FSE12 on suunniteltu urheilulliseen maastoajoon. Optimaalisen voimantuoton saavuttamiseksi pyörässä on mullet-renkaat; 29 tuuman rengas edessä ja leveä 27, tuuman rengas takana. Laadukkaiden komponenttien myötä jyrkät rinteet ja haastavat metsäpolut ovat miellyttäviä ajaa.

H.5649€

Helkama Carbon H on näyttävä, hiilikuiturunkoinen sähköpyörä työmatka-ajoon.Carbon H -hybridisähköpyörä on Helkaman vuoden 2024 upea uutuusmalli,joka on suunniteltu eritoten työmatkoille ja vapaa-ajan pyörälenkeille.
Uutuuspyörässä yhdistyvät huippulaadukkaat komponentit, pyöräalan uusimmat teknologiat sekä tyylikkään minimalistinen muotoilu. Kattavastivarustellussa pyörässä on vakiovarusteena tavarateline, lokasuojat, seisontatuki ja LED-valot sekä edessä että takana.

ovh.6499€ TARJOUSHINTA 4999€

Helkama Carbon X onUpeasti viimeistelty Helkama Carbon X on suunniteltu urheilulliseen maastoajoon ja siinä on kaikki valmiudet vauhdikkaisiin maastoseikkailuihin. Premium-tason komponenttien myötä jyrkät rinteet jahaastavat metsäpolut eivät ole pyörälle haaste, vaan ajelu on nautinnollista myös juurakoissa ja kivikoissa.

ovh.6499€ TARJOUSHINTA 4549€

Helkama CE10 on sulavalinjainen katumaasturi, joka tarjoaa uusinta tekniikkaa ja teknologiaa.Kattavasti varusteltu Helkama CE10 -sähköpyörä hurmaa tyylikkäällä,
sinisellä rungollaan. Kauniilla sähköhybridillä kelpaa ajella niin
kaupungissa kuin hiekkatiellä ja leveät, matalanappulaiset Schwalben Johnny Watts 60 mm -renkaat tekevät ajamisesta vakaata. CE10-hybridipyörä tarjoaa rennon, pystymmän ajoasennon.

H.4099€

Tunturi e290SE onurheilulliseen
ajoon suunniteltu sähkömaastopyörä! Tunturi e290 SE on varustettu maastopyöriin kehitetyllä Shimano E7000 -sähkömoottorilla, josta löytyy
vääntöä 60 Nm. Poljettaessa moottorista välittyy Shimanolle ominainen
tarkka mutta pehmeä tuntuma. Siitä löytyy tarpeeksi tehoa haastaviin maastoihin, kuten jyrkkiin ylämäkiin ja juurakoiden ylittämiseen. Tunturi e290 SE:n RST Aerial -joustohaarukka on omiaan haastavilla reiteillä. Ajaminen on vauhdikasta sähkömoottorin avustaessa. Shimanon hydrauliset levyjarrut tuovat varmuutta maastolenkeille ja toimivat tehokkaasti säällä kuin säällä. 2,2 tuuman leveillä Schwalbe Smart Sam -renkailla varustettu Tunturi e290 SE on varsin ärhäkkä menopeli
vaativaankin maastoajoon. Se on parhaimmillaan juuri silloin, kun sillä
ajetaan aktiivisella otteella.

H.3149€

Tunturi e275 Se onurheilulliseen
ajoon suunniteltu sähkömaastopyörä! Tunturi e275 SE on varustettu maastopyöriin kehitetyllä Shimano E7000 -sähkömoottorilla, josta löytyy
vääntöä 60 Nm. Poljettaessa moottorista välittyy Shimanolle ominainen
tarkka mutta pehmeä tuntuma. Siitä löytyy tarpeeksi tehoa haastaviin maastoihin, kuten jyrkkiin ylämäkiin ja juurakoiden ylittämiseen. Tunturi e275 SE:n RST Aerial -joustohaarukka on omiaan haastavilla reiteillä. Ajaminen on vauhdikasta sähkömoottorin avustaessa. Shimanon hydrauliset levyjarrut tuovat varmuutta maastolenkeille ja toimivat tehokkaasti säällä kuin säällä. 2,2 tuuman leveillä Schwalbe Smart Sam -renkailla varustettu Tunturi e275 SE on varsin ärhäkkä menopeli
vaativaankin maastoajoon. Se on parhaimmillaan juuri silloin, kun sillä
ajetaan aktiivisella otteella.

H.3149€

Tunturi e290 ME on suunniteltu aktiiviseen maastoajoon, jossa tarvitaan suorituskykyä ja kestävyyttä. Pyörän laadukkaan alumiinirungon, laadukkaiden komponenttien ja joustavan etuhaarukan ansiosta e290 ME tarjoaa miellyttävän ajokokemuksen haastavassakin maastossa. e290 ME:tä on miellyttävä ajaa myös kaupungissa, joten se on hyvä valinta myös työsuhdepyöräksi!

H.3499€

Tunturi one275 ME on suunniteltu aktiiviseen maastoajoon, jossa tarvitaan suorituskykyä ja kestävyyttä. Pyörän kevyen alumiinirungon, laadukkaiden komponenttien ja joustavan etuhaarukan ansiosta e275 ME on erinomaisesti hallittavissa ja se tarjoaa erinomaisen ajokokemuksen. e275 ME:tä on miellyttävä ajaa myös kaupungissa, joten se on hyvä valinta myös työsuhdepyöräksi!

H.3499€

Helkama TE7 on hyvin varusteltu sähköhybridipyörä, joka tarjoaa
vaivatonta sähköpyöräilyä erityisesti työmatkoille ja kaupunkiajoon.
Pyörä on valmistettu Helkaman Hangon tehtaalla.Seitsenvaihteinen TE7-sähköhybridi ihastuttaa tyylikkäässä tummanharmaassa sävyssä ja on saatavilla kahdessa eri runkokoossa. Pyörässä on Shimanon Nexus 7 -vaihteisto, perinteinen jalkajarru ja tehokas hydraulinen etujarru, joka takaa varman jarrutustehon. Schwalbenpistosuojatut renkaat rullaavat erinomaisesti niin asfaltilla kuin hiekalla. Herrmansin etu- ja takavalot, runkolukko, seisontatuki sekä AtranVeloSystem-tavarateline kuuluvat pyörän vakiovarusteisiin.

H.2799€

Helkama SE10 naisten

Helkama SE10L sähköpyörä on suosittu kaupunkiliikkujan järkivalinta. Shimano Steps E6100 60Nm moottorilla ja 504Wh akulla varustettu hybridipyörä tarjoaa runsaasti edistyksellisiä ominaisuuksia. Moottori on käytännössä äänetön ja valmis auttamaan ylämäissä aina kun tarvitset. Suurikokoinen ja helppolukuinen näyttö on myös yhdistettävissä langattomasti älypuhelinsovelluksiin (mm. E-Tube Ride). Monipuolinen ja tyylikäs SE10 soveltuu yhtä lailla kaupunki-ja työmatka-ajoon kuin kiireettömiin maaseutulenkkeihin. Tässä mallissa on lukittava joustokeula ja kattavat varusteet vakiona.

3299,00 €

Helkaman klassikkopyörä sähköllä! E-Aino on taatusti yksi
mukavimmista jalkajarrullisista sähköpyöristä rentoon kaupunkiajeluun.
Made in Hanko!Leveät renkaat ja mukava ajoasento, sekä luotettava ja helppokäyttöinen Shimano Steps järjestelmä. Se on kaikki mitä tarvitset huolettomaan kaupunkiajeluun sähköllä. Shimanon E5000 moottori avustaa matkantekoa 40Nm väännöllä. Miltei äänetön ja kompakti,
momentintunnistimella varustettu ajoyksikkö tarjoaa luonnollisen
ajotuntuman ja mahdollistaa miellyttävän pyöräilyn. 11,6Ah 418Wh akusta
riittää virtaa pidemmillekin kauppareissuille.

H.2599€

Toinen matalarunkoinen sähköistetty klassikkopyörämallimme, Helkama
E-Ainotar kuljettaa sinut vaivattomasti pyöräteiltä toisille.
Valmistettu Helkaman Hangon pyörätehtaalla, made in Hanko!

E-Ainottaressa on luotettava ja helppokäyttöinen Shimano Steps järjestelmä. E5000 moottori avustaa matkantekoa 40Nm väännöllä. Miltei äänetön ja kompakti, momentintunnistimella varustettu ajoyksikkö tarjoaaluonnollisen ajotuntuman ja mahdollistaa miellyttävän pyöräilyn. 11,6Ah 418Wh akusta riittää virtaa pidemmillekin pyöräreissuille, toimintamatka yhdellä latauksella jopa 150km*.

H.2599€

Skandinaavisesti muotoiltu Helkama CE7 on sähköpyöräkaunotar, joka
kääntää katseet työmatkoilla, kaupunkiajeluilla sekä kauppareissuilla.
CE7-kaupunkisähköpyörässä yhdistyy käytännölliset sähköpyörätekniikat
sekä laadukkaat peruspyöräkomponentit. Pyörä on valmistettu Helkaman
Hangon tehtaalla.Matalarunkoisessa unisex-kaupunkisähköpyörässä on osittain runkoon sovitettu Shimanon BT-E8010 504 Wh:n akku, joka irtoaa helposti lataustavarten. Ajomukavuutta pyörämatkoille tuo Suntour-etujousitus, jossa on myös lukitustoiminto. Shimanon tehokas E6110 60 Nm -moottori on kestävä ja luotettava.

H.3099€

Helkama E3 -kaupunkisähköpyörä on kattavasti varusteltu
matalarunkoinen sähköpyörä kolmella vaihteella. Pyörä tarjoaa kaikki olennaiset varusteet vaivattomaan päivittäiskäyttöön
kaupunkiolosuhteissa ja sopii monelle matalan jalannostokorkeutensa ansiosta.E3:ssa on mukavan pysty ajoasento, jota voit muokata tarvittaessa helposti säädettävän ohjainkannattimen avulla. Sähköpyörässä on lähes huoltovapaa Shimano Nexus 3 -napavaihteisto, joka on toiminnaltaan helppokäyttöinen.

H.2349€

Helkama E7 on toimintavarma sähköpyörä, joka sopii erinomaisesti
työmatkaliikenteeseen ja päivittäisten asioiden hoitoon. Pyörä on valmistettu Helkaman Hangon pyörätehtaalla.

E7 on käytännöllinen ja jo vuosia Helkaman myydyimpiin malleihin kuulunut kaupunkisähköpyörä. E7 sopii monelle matalan jalannostokorkeuden ansiosta. Pyörän tarjoama pysty ajoasento ei rasita hartioita ja pitää katseen ylhäällä ajon aikana. Säädettävän ohjainkannattimen avulla muokkaat ajoasennon juuri sinulle sopivaksi. Toimintavarma ja lähes huoltovapaa Shimano Nexus 7 -napavaihteisto on helppokäyttöinen.

H.2549€

Tunturi eCity on käytännöllinen sähköpyörä, jonka kyytiin on helppoa nousta ja pyörän päältä pääsee pois turvallisesti. eCity sopii erinomaisesti sekä miehille että naisille.eCityssä on Shimano STEPS E5000 -moottori, joka antaa lisää polkutehoa mäkiin tai vastatuuleen. Pyörän ajoasennossa hartiat eivät

rasitu ja näet pyöräillessäsi muun liikenteen hyvin. Voit säätää
ajoasentoa myös ohjainkannattimen avulla.Avustustehosta ja maastosta riippuen akun teho riittää yhdellä latauksella jopa yli 250 kilometrin pyörämatkaan. Avustuksen pääset valitsemaan ohjaustangossa olevasta helppokäyttöisestä näytöstä.Pyörän varusteisiin kuuluu integroidut etu- ja takavalot, jotka ottavat virtansa suoraan akusta.

H.2299€

Crescent Elda.

Oletko päättänyt aloittaa työmatkapyöräilyn? Sitten Elda on sinun valintasi! Täysin varusteltu 10 vaihteinen alumiinirunkoinen sähköpyörä,jossa on urheilullinen rento geometria ja 504 Wh akku on integroitu tyylikkäästi runkoon. Joustohaarukka yhdessä leveiden renkaiden kanssa takaa, että pyörä liukuu eteenpäin tasaisesti kaikilla mahdollisilla pinnoilla, kuten mukulakivillä, soralla tai asfaltilla. Shimano E6100 keskimoottori antaa sinulle tarvitsemasi tehon, ja irrotettavalta selkeältä näytöltä näet avustustason, nopeuden, akun lataustason ja kuinka pitkälle se vielä riittää. AVS tavaratelineeseen kiinnitätä koritja kassit yhdellä napsautuksella. Tehokkaat hydrauliset levyjarrut
takaavat tehokkaan ja turvallisen jarrutuksen.

H.3299€

Crescent Elsa on matalarunkoinen naisten 7-vaihteinen sähköavusteinen pyörä. Elsan ajoasento on rento ja pysty, myös ajoasennon muokkaaminen
on helppoa säädettävän ohjainkannattimen avulla. Moottorina toimii Shimanon luotettava E5000-keskimoottori. Takana on jalkajarru ja edessä hydraulinen levyjarru. Pyörän vakiovarusteisiin kuuluu seisontatuki, lokasuojat, runkolukko, akusta virran ottavat valaisimet, etukori sekä AVS yhteensopiva tavarateline takana. Toimintasäde yhdella latauksella
jopa 100 km. Matalan rungon ansiosta jalkaa ei tarvitse nostella pyörään
noustessa tai siitä poistuessa.

H.2549€